ГолосUA
09:11 28/12/2010

Фесенко: Я ніколи не говорив, що Інститут Горшеніна займається фальсифікацією досліджень

 

 

Екс-керівник Інтитуту Горшеніна, голова Центру політичного аналізу “Пента” Володимир Фесенко підтвердив своє звільнення та розказав про справжні причини уходу з Інституту Горшеніна.

 

“Я кажу про це з першого грудня”, — заявив В. Фесенко в ексклюзивному коментарі ГолосUA, коментуючи інформацію про своє звільнення.

 

Також він спростував інформацію про те, що причиною звільнення з Інституту Горшеніна стало фальсифікація самою установою результатів соціологічних опитувань. “Ніде і ніколи я про це не говорив. Хтось умисно розпускає такі чутки. Не знаю з якими цілями: або посварити мене з моїми колишніми колегами, або, можливо, тут є певні якісь комерційні, або політичні мотиви в розповсюдженні такої інформації. Ще раз повторюю — я ніколи і ніде не стверджував, що Інститут Горшеніна займався якимись фальсифікаціями досліджень”, — наголосив політолог.

 

Водночас, він пояснив своє звільнення “розбіжностями у поглядах на шляхи розвитку Інституту”. “Чому пішов? У нас виникли розбіжності, різні погляди щодо того як має Інститут розвиватися далі. Вони займаються піаром, а я займаюся політичним аналізом. Все. Інтереси розійшлися. І ми розійшлися. Ось і все”, — пояснив експерт.

 

В. Фесенко також повідомив, що наразі він повернувся до своєї попередньої посади директора Центру політичного аналізу “Пента”.

 

Нагадаємо, у понеділок, 27 грудня у ЗМІ з’явилась інформація про те, що Володимир Фесенко пішов з посади керівника Інститут Горшеніна, звинувативши своїх колег у фальсифікації результатів соціологічних досліджень.

 

Володимир Фесенко очолював Інститут Горшеніна з 4 червня 2010 року до 1 грудня 2010 року. До цього експерт очолював Центру політичного аналізу “Пента”.

 

Читайте также по теме