ГолосUA
11:40 25/10/2010

Кандидат у мери від КПУ у Луганську обіцяє змінити ситуацію в місті на краще

 

size="4">Команда кандидата у мери Луганська Спірідона Кілінкарова зможе змінити ситуацію у місті на краще.

 

size="4">Про це заявив сам кандидат у мери Спірідон Кілінкаров у Луганську, передав кореспондент ГолосUA.

 

size="4">Я хочу сказати про те, що сьогодні особисте завдання кожної влади створити умови для самореалізації людини. Для того, щоб художник зміг сидіти у майстерні та писати картини, для того, щоб майстер міг вийти на роботу і створювати продукт, який необхідний людям, для того, щоб вчитель міг вийти на роботу і відпрацьовувати з душею з високою заробітною платою і спокійно йшов до своєї родити, а не біг шукати якогось підробітку… Гарна та країна, в якій кожен займається своєю справою і зробити це може місцева влада… ”,- зауважив він.

 

size="4">За словами політика, КПУ хоче створити умови, які дадуть соціально-активним людям можливість самореалізуватись у Луганську, і вони не думали покидати місто.

 

size="4">За словами С.Кілінкарова, комуністи йдуть на вибори у Луганську “об'єднувати та перемагати”. “Я відкритий для діалогу і готовий вислухати всіх”. — зазначив він

 

size="4">На переконання комуніста, головними проблемами міста є проблеми транспортників, стан житлово-комунального господарства та доступність медицини. “Ми маємо системний підхід для вирішення усіх цих проблем. Ми зможемо дати Луганську нового мера і більш справедливе життя”, — зазначив кандидат.

 

size="4">При цьому політик запевнив, що готовий нести особисту відповідальність за кожного члена команди, з яким іде на вибори.

 

size="4">Всі будуть працювати в інтересах міста та людей. Іншого підходу в нас не буде Злодіїв, всіх до одного, потрібно виключати. Якщо вони є членами ПР — не голосуйте за них, якщо вони є у складі КПУ- не голосуйте, але я вас запевняю, що компартія — єдина партія, яка включила до своїх списків чесних людей. Ми проводили жорсткий відбір і готові нести відповідальність за цей вибір”, — додав він.

 

size="4">А. Береза

Читайте также по теме