Компартія проводить активне омолодження своїх лав — Симоненко

 

Комуністична партія України проводить активну підготовку молодих кадрів.

 

Про це заявив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко під час інтернет-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

 

За його словами, “молода зміна” — це важливе питання не лише для КПУ, а для всіх політичних сил. “Ми зараз йдемо шляхом омолодження партії та кадрового складу. З цією метою створено партійну тримісячну школу з відривом від виробництва. Після навчання молодь потрапляє в склад наших партійних складів уже як професіонали”, — зазначив він.

 

За два роки існування такої партійної школи, як зазначив П. Симоненко, вдалося підготувати близько 400 молодих партійців. “А це вже молода зміна на кожну другу районну партійну структуру”, — наголосив лідер КПУ.

 

Окрім цього він підкреслив, що вже сьогодні у лавах партії багато молодих політиків. “Перший секретар обласного комітету Компартії людина 1980 року народження, тобто хлопцю тридцять років тільки. Той самий Спірідон Кілінкаров, якого багато хто сприймає, як реального переможця виборів у Луганську, 1968 року народження, 1970 року народження перший секретар кіровоградського обкому партії, молодь на чолі обласних комітетів у Тернополі, Львові… Євгеній Царьков — голова Одеського обласного комітету партії — теж молода людина. Тобто ми сьогодні активно вводимо молодь на рівень керівництва обласного партії”, — наголосив П. Симоненко.

Читайте также по теме