Комуністи знають, як подолати адмінресурс

 

Виключити використання адміністративного ресурсу під час проведення будь-яких виборів можливо лише через суспільний протест цьому явищу.

Таку думку висловила народний депутат України від фракції КПУ, голова обласного комітету Комуністичної партії України в Харківській області та кандидат у мери міста Алла Александровська, передав кореспондент ГолосUA.

За її словами, використання адмінресурсу на цих та усіх попередніх виборах мало місце завдяки лояльному ставленню до нього громадян. “Кожна людина хоче висловити свою точку зору, якщо вона себе поважає, щоб її точка зору була почута. А уся система адміністративного ресурсу викривляє цю картину. Я думаю, що люди врешті-решт повинні з цим не погодитися”, — запевнила Александровська.

На переконання політика, використання адмінресурсу під час будь-яких виборів стане неможливим в той момент, коли звичайні люди припинять дозволяти залучати себе до його використання.

“Почуття власної гідності, підвищення культури людей, їх самоусвідомлення — це є основним для подолання будь-якого адміністративного ресурсу”, — наголосила вона.

За словами лідера КПУ Петра Симоненка, використання адміністративного ресурсу це — “результат політичної системи, яка склалася впродовж років незалежності України”. “Будь-яка влада завжди його використовувала. Аби докорінно змінити ситуацію, потрібно змінити політичну систему в країні”, — наголосив політик.

Читайте также по теме