Незважаючи на вето Януковича, мітингувальники не розходитимуться

 

Акції протесту підприємців продовжуватимуться, незважаючи на вето Президетна, яке він наклав на ухвалений в парламенті Податковий кодекс.

Пр це в інтерв'ю кореспондентові ГолосUA сказав один з організаторів акції протесту на Майдані Незалежності Олександр Данилюк.

“Ми повертаємося до вимог 22 листопада. Тобто чекаємо від Президента відправки уряду у відставку і виборів (до Верховної Ради — ред.) 27 березня 2011 року. Найближчим часом на підтримку цих вимог плануються масштабні акції протесту”, — заявив він.

Водночас О. Данилюк розповів, що в ніч з 29 на 30 листопада люди продовжували перебувати на Майдані Незалежності. "Всі були зморені, не було жодних провокацій, всі спали і все було нормально. Зараз у наметовому містечку живе 350 осіб. Вчора збільшилася кількість людей, а скільки поїхало з Майдану — поки невідомо”, — зазначив він та додав, що що разом з мітингувальниками ночували чотири народних депутати, проте не назвав їхні імена.

Нагадаємо, Преезидент Віктор Янукович заветував сьогодні Податковий кодекс, котрий народні депутати ухвалили 18 листопада.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...