Партія регіонів висуне на посаду мера Києва Довгого?

 

Кандидатом на посаду міського голови Києва від Партії регіонів цілком реально може стати секретар Київради Олесь Довгий.

Про це сказав юрист, депутат Київради від Блоку Кличка, Валерій Карпунцов на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

«Наступною кандидатурою на посаду міського голови буде Олесь Довгий. Чому? Я пояснюю: Попова призначили головою адміністрації і в нього формується позитивний імідж завдяки його якостям і тим зусиллям PR-компаній які робляться…Однак Олесь Довгий виконує повноваження, формує більшість, забезпечує голосування. Команда “регіонів” буде змушена надавати позитивного іміджу Довгому», — сказав В. Карпунцов.

За його словами, за 1 рік цілком можливо створити позитивний імідж секретаря Київради Олеся Довгого і зробити його фаворитом “мерської” виборчої кампанії від Партії Регіонів.

Нагадаємо, 16 листопада Президент Віктор Янукович звільнив Леоніда Черновецького з посади глави Київміськадміністрації і призначив на цю посаду Олександра Попова. Проте Л.Черновецький досі залишається мером столиці.

Читайте также по теме