Підприємців витягали з наметів напівоголеними — коментарі свідків

 

Підприємців напіводягнених витягали з наметів та не давали збирати особисті речі.

Про це повідомив один з мешканців знесеного вночі наметового містечка Олександр Мілокумов в інтерв'ю кореспонденту ГолосUA.

О.Мілокумов підтримав протестувальників та приїхав з Чернівецької області.

“Ми їм казали, що це мирна акція. І ми не опиралися. І ми не будемо опиратися, але якщо ми вже нічого зробити не можемо, тому що битися з ними — так це ж вб'ють. Ми говорили, щоб хоча б речі дали зібрати. Зібрати намет, медпункт, кухню, цінні речі забрати, документи. Ви самі розумієте — наметове містечко довго стояло. Все розгромили, все потягнули. Все почали рвати. Поки вони зачитували (рішення суду — ред.), ніхто на це вже не реагував. Це був хаос! Жінок витягали напівголих. Онде вони стоять, всіх речей у них немає. Самі можуть розказати. У мене, наприклад, паспорта немає, а в моєї знайомої золотий браслет з руки зник, а я побіг у намет брати документи свої — так мене викинули як кошеня звідти. Я вилетів з цього намету і думав, що краще туди не лізти, бо буде кінець”, — розповів свідок.

За словами О. Мілокумова, він брав участь у акціях “Україна без Кучми!”, також був учасником Помаранчевої революції, акції проти підписання Харківських угод. Однак, на його думку, міліція ще ніколи досі не вела себе “таким чином”.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...