Регіонали пообіцяли мітингувальникам звільнити Бродського і Тігіпка

 

Уповноважений представник влади, народний депутат від Партії регіонів Олег Надоша пообіцяв мітингувальникам, що незабаром звільнять голову Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Михайла Бродського та віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка.

Про це в коментарі  кореспонденту ГолосUA заявив народний депутат від БЮТ, учасник акцій протесту підприємців на Майдані Незалежності  Михайло Волинець.

За його словами, представники груп, які мітингують, сьогодні зустрічалися в Кабінеті Міністрів з Олегом Надошою — депутатом від Партії регіонів, котрий поінформував, що він уповноважений від влади підтримувати зв'язок з мітингувальниками.

“О. Надоша поінформував, що Бродський відправляється у відставку, Тігіпка відправлять у відставку після Нового року (до Нового року на ньому процес ще буде триматися — ред.). Ну, і пропонує, щоб за дуже короткий період, а може за 2 дні — зробити Податковий новий кодекс і ухвалити його. Звичайно, що мітингувальники у цьому випадку не згодні і збираються на нараду”, — розповів М. Волинець.

Він також додав, що “ніхто не буде розходитися доти, поки не буде повної ясності. А ті (влада — ред.) висувають умову згорнути “майдан”. Ніхто “майдан” згортати не буде”.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович сьогодні наклав вето на Податковий кодекс, котрий Верховна Рада ухвалила 18 листопада. Водночас, за словами одного з організаторів акції протесту підприємців проти Податкового кодексу Олександра Данилюка, нині на Майдані Незалежності в Києві перебуває близько 350 осіб і вони не збираються розходитися.

Читайте также по теме