Мария Мамаева
08:23 13/12/2010

Суд виправдав Куйбіду

Шевченківський районний суд столиці не знайшов факту корупції в діях екс-міністра регіонального розвитку і будівництва Василя Куйбіди.

 

Про це повідомив представник В. Куйбіди в суді Віталій Василик в приміщенні Шевченківського райсуду, передав кореспондент ГолосUA.

 

Шевченківським районним судом винесено постанову, де зазначено, що провадження по справі Куйбіди Василя Степановича по адміністративній справі по боротьбі з корупцією, закрито за відсутністю в його діях корупції. Тобто судом встановлено, що Служба безпеки в черговий раз проявила або непрофесійність, або упередженість”, — зазначив він.

 

За словами В. Василика, суд проаналізував всі факти, наведені представником екс-міністра у суді і не знайшов порушень у діях В. Куйбіди, проте прокурор продовжує наполягати на вірності позиції СБУ.

 

Нагадаємо, що колишнього міністра регіонального розвитку та будівництва В. Куйбіду у червні викликали до Служби безпеки, де склали проти нього протокол про адміністративне правопорушення. Його звинуватили у тому, що призначення керівника Державної інспекції архітектурно-будівельного контролю в Рівненській області відбулося незаконно.

Читайте также по теме