ГолосUA
14:22 12/10/2010

Усі представники влади сьогодні використовують адмінресурс — П. Симоненко

Через нестачу довіри серед населення нині діюча влада в Україні використовує адміністративний ресурс.

Про це сьогодні заявив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

“Усі представники влади сьогодні використовують адмінресурс. Але так було і на минулих, і на позаминулих виборах, і постійно. Це не є проблемою тільки цих виборів. Це відбувалося від самого початку історії незалежної України”, — наголосив він.

За словами П. Симоненка, причини цього явища у тому, що діюча влада в Україні не має справжньої довіри громадян, а тому вдається до використання адміністративного ресурсу на виборах.

“Нічого нового тут немає. Це класична формула. Комуністи про неї попереджали 1991 року”, — резюмував він.

Нагадаємо, сьогодні, 12 жовтня, заступник голови Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна заявила про використання представниками влади адміністративного ресурсу, внаслідок чого участь опозиційних партій у місцевих виборах заблоковано. Усенко-Чорна заявила, що склади виборчих комісій сформовані не на паритетних принципах, а при повному домінуванні представників партії влади, що, на її думку, спотворює загальні принципи проведення вільних і чесних виборів.

Читайте также по теме