Якщо Янукович не накладе вето на Податковий кодекс, бізнес зупиниться по всій Україні — О.Продан

 

size="3">Підприємці погрожують зупинити роботу бізнесу по всій Україні, якщо Президент Віктор Янукович не накладе вето на увесь Податковий кодекс в цілому.

size="3">Про це в ексклюзивному інтерв'ю журналісту ГолосUA повідомила представник мітингуючих підприємців у органах влади Оксана Продан.

size="3">«Однозначно, що підприємці не зупиняться, якщо не буде реакції Президента, тому що у них немає чого втрачати. Крім акцій протесту, ми розглядаємо питання щодо зупинки бізнесу взагалі по всій Україні, спочатку на один день, потім — на більше», — сказала вона.

size="3">За її словами, у такому випадку по всій Україні зупиниться увесь транспорт, вранці не відкриються магазини і т.д. «Зупиниться увесь транспорт, усі магазини: це для того, щоб всі розуміли, що відбувається. А відбувається біда і завтра такого може не бути», — сказала вона.

size="3">Нагадаємо, у центрі Києва вже кілька днів проходить численний мітинг представників малого та середнього бізнесу. Вони вимагають від Президента Віктора Януковича накладення вето на Податковий кодекс в цілому. Підприємців, за їх заявами, не влаштує часткове вето на певні положення документа.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...