Єфремов не боїться подання від Яценюка до Генпрокуратури

 

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не боїться звернення до Генпрокуратури України депутата від НУ-НС Арсенія Яценюка з приводу поспішного оприлюднення рішення Конституційного суду щодо дати парламентських виборів.

 

Про це він повідомив на брифінгу у Верховній Раді, передав кореспондент ГолосUA.

 

Як на мене, вчора ввечері тільки одне “молоде дарування” не знало про те, яке рішення прийме Конституцій суд. Всі інші, хто пов'язаний з політикою, знали про це рішення. Ми живемо у відкритому суспільстві, де всі люди між собою спілкуються. Якщо на руках немає папірця, то це ще не означає, що ніхто не знає, що зроблено у Верховній Раді, Кабінеті міністрів та іншій держустанові”, — сказав він.

 

При цьому депутат додав, що не має нічого проти такого позову А. Яценюка.

 

Нагадаємо, 18 листопада ввечері голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов заявив, що КСУ розтлумачив, що чергові парламентські вибори повинні відбутися у 2012 році. Офіційне рішення КСУ голова суду Анатолій Головін зачитав лише сьогодні, 19 листопада.

 

Водночас сьогодні у парламенті лідер партії “Фронт змін”, депутат від НУ-НС Арсеній Яценюк раніше заявив, що фракція “Наша Україна — Народна самооборона” звернеться до генпрокурора Віктора Пшонки з проханням з'ясувати обставини того, яким чином голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов довідався про рішення Конституційного суду напередодні його офіційного оприлюднення.

Читайте также по теме