Єфремов: силовики захоплюють тільки ті офіси, де відбуваються дії, що загрожують національним інтересам

Інформація про захоплення головного офісу партії “Батьківщина” могла бути запущена навмисно задля інформаційного приводу.

Про це сказав голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в інтерв'ю кореспонденту ГолосUA.

“Я не думаю, що таке могло відбутися. Вони кожен день вигадують якісь речі. Якщо ви (журналісти — ред.) аналізували сюжети, які ви даєте сьогодні, їх реалізацію завтра, то ви б прийшли б до висновку, що дуже багато, що говориться сьогодні, особливо опозицією, завтра просто не виконується”, — зауважив він.

При цьому О. Єфремов наголосив, що таку інформацію “могли закинути навмисно, аби був інформаційний привід”. “Я глибоко сумніваюся, що у нас можливе захоплення будь-якого офісу співробітниками СБУ, якщо там не відбувається якісь дії, які в силу законодавства загрожують національним інтересам”, — сказав він.

Нагадаємо, що сьогодні лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко написала у своєму мікроблозі “Twitter” про те, що представники Служби безпеки України хочуть вилучити центральний партійний сервер “Батьківщини”. Сьогодні ж всі депутати “БЮТ-Батьківщина” покинули сесійну залу й поїхали на Турівську, 13.

Читайте также по теме