ГолосUA
19:30 24/02/2010

10 старших офіцерів України беруть участь у міжнародній “Конференції полковників”

У німецькому місті Гарміш-Партенкірхен розпочала свою роботу щорічна українсько-американська «Конференція полковників». Про це ГолосUA повідомили в прес-службі Міністерства оборони.

У цьому традиційному заході беруть участь 10 старших офіцерів структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України, командувань видів Збройних Сил України, а також представники Командування Збройних сил США у Європі.

Українську делегацію на конференції очолює заступник начальника Центрального управління військового співробітництва Збройних Сил України полковник Ігор Пилипчук.

Під час конференції її учасники проаналізують стан виконання Програми українсько-американського військового співробітництва у 2009 році. Також обговорюватимуться завдання Робочого плану співробітництва між Збройними Силами України та Збройними силами США у Європі.

Крім того, українські і американські військові під час конференції визначать напрямки розвитку співробітництва та механізми їх реалізації у 2011-2012 роках.

Робота українсько-американської «Конференції полковників» триватиме до 26 лютого.

 

Читайте также по теме