ГолосUA
08:59 19/05/2009

15 українських компаній перекваліфікуються заради покращення доріг

Близько 15-ти українських компаній пройдуть перекваліфікацію в рамках реалізації Проекту покращення автошляхів та безпеки руху.

Про це під час семінару з нагоди відкриття проекту заявив керівник Державної служби автомобільних доріг України «Укравтодор» Вадим Гуржоc, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, тендер на реалізацію проекту буде оголошено після підтвердження Світовим банком початку перекваліфікаційних робіт.

В. Гуржоc додав, що реалізація проекту триватиме до 2012 року. «Ми плануємо вже цієї осені розпочати мобілізаційні роботи в рамках проекту, у 2010 — 2011 буде період будівництва та реконструкції автошляхів, і до 2012 року ми плануємо здати ділянку», — сказав він.

Він також підкреслив, що проект спрямований на покращення дорожної інфраструктури України. «Водій отримає нову, принципово якісну дорогу з доступним рівнем безпеки», — сказав він.

Довідка ГолосUA: Угоду про позику на суму $400 млн. між урядом України та Світовим банком було підписано 21 квітня 2009 року. Метою цього проекту є поліпшення стану якості ділянки довжиною 120 км. автомагістралі М-03 та підвищення безпеки руху в усій мережі автошляхів України. Проект буде реалізовуватися Державною службою автомобільних доріг України «Укравтодор».

О. Ремовська

 

Читайте также по теме