ГолосUA
13:35 17/08/2010

24 серпня івано-франківці, одягнені у вишиванки, безоплатно їздитимуть у громадському транспорті

Вже кілька років поспіль на День Незалежності України мешканці Івано-Франківська, одягнувши вишиванку, можуть безоплатно скористатися громадським транспортом. Акція з популяризації національного одягу відбуватиметься і цього року.

Про це розповів міський голова Віктор Анушкевичус на брифінгу, присвяченому відзначенню в місті 19-річниці Незалежності України, передав кореспондент ГолосUA.

Також, цьогоріч буде продовжено традицію прибирання міста перед великими святами усією громадою. 21 серпня в Івано-Франківську відбудеться загальноміська толока. Представники комунальних підприємств та виконавчого комітету прибиратимуть закріплені території згідно графіку.

Більшість заходів з відзначення 19-річниці Незалежності проходитимуть у міському парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка, оскільки із святкуванням найбільшого національного свята співпало відзначення 115-ої річниці заснування міського парку.

Також міський голова Івано-Франківська звернув увагу на останні розпорядження Кабінету Міністрів та Президента України про заходи пожежної безпеки. Та, незважаючи на це, 24 серпня серед запланованих заходів – святковий феєрверк.

А. Романюк />  

Читайте также по теме