ГолосUA
10:19 18/02/2010

25 лютого відбудеться інавгурація Януковича, а 2 березня спікер оголосить про недієздатність коаліції, — Єфремов

У Партії регіонів впевнені, що 25 лютого інавгурація Віктора Янукрвича відбудеться за будь-яких обставин.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу журналістам, коментуючи зареєстровану постанову Андрія Кожем’якіна про скасування дати інавгурації, передав кореспондент ГолосUA.

«Мишина тяганина. У нас визначена дата інавгурації на 25 лютого. І 25 лютого ця подія відбудеться. Я не думаю, що сьогодні в залі знайдуться депутати, які б змінили за 2 дні свою точку зору на таку, яка відрізняється від тієї, коли вони голосували за інавгурацію. Тому нічого толкового з цієї постанови не буде», — наголосив О.Єфремов.

Окрім того, на переконання заступника голови фракції Партії регіонів 2 березня голова Верховної Ради В. Литвин оголосить про те, що у зв’язву з відсутність необхідної кількості голосів депутатів у коаліції, вона припиняє своє існування.

«І тоді починається місячний термін на формування нової коаліції», — додав депутат.

Відповідаючи на запитання про вірогідність оголошення недієздатності коаліції головою парламенту, О.Єфремов наголосив, що Литвин дотримається регламенту Верховної Ради.

«Я думаю, це буде нелогічно з боку Володимира Литвина. Звертати у бік буде не правильно з боку спікера. Це не відповідатиме регламенту закону, який був ухвалений нещодавно», — заявив регіонал.

О.Каретнікова

 

Читайте также по теме