7 депутатів від БЮТ-Б, які проголосували за конституційні зміни, будуть виключені з фракції — Соболєв

7 депутатів від фракції БЮТ-Батьківщина, які підтримали зміни до Конституції в частині продовження повноважень всіх гілок влади, будуть виключені із фракції.

Про це заявив заступник голови фракції БЮТ-Батьківщина Сергій Соболєв на брифінгу журналістам, передав кореспондент ГолосUA

“Сталося те, що сталося, а історичні оцінки будуть розставлені вже наступного року, коли відбудеться чергова виборча кампанія. У нашої фракції була єдина позиція, і, на жаль, не всі її підтримали”, — відзначив він.

Депутати запевнив, що за зміни в Конституції проголосували 7 депутатів від БЮТ-Б.

“Вони проголосували фактично за позазаконне продовження повноважень цього парламенту. Всі вони виключені із фракції. Я думаю, що вони робили це свідомо і заяви про те, що хтось проголосував за них їх картками, не допоможуть”, — запевнив депутат.

Водночас С.Соболєв додав, що це не вперше при голосуванні за Конституцію деякі депутати від БЮТ “виказують справжнє нутро”.

За зміни до Конституції проголосували сім депутатів від БЮТ: Антон Яценко, Олег Бабаєв, Руслан Богдан, Іван Куровський, Юрій Павленко, Павло Мовчан та Анатолій Семинога.

Читайте также по теме