ГолосUA
14:55 20/08/2010

804 тисячам виборців змінили адресу у реєстрі

Центрвиборчком змінив у Державному реєстрі виборців персональні дані понад 804 тисячам виборців. />  

Про це поінформували прес-службі Центральної виборчої комісії.

Комісія встановила форми списків виборців на виборчих дільницях та інших виборчих документів для підготовки та проведення голосування з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, а також форми посвідчень суб’єктів та інших учасників виборчого процесу з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.
 

Було розглянуто питання щодо зміни виборчих адрес виборців. До ЦВК надійшло 663 звернення керівників відділів ведення Державного реєстру виборців щодо доручення органам ведення Реєстру за попередньою виборчою адресою виборця внести до Державного реєстру виборців необхідні зміни. Після обговорення Комісія прийнятою постановою доручила відповідним органам внести зміни до персональних даних 8 тисяч громадян у Державному реєстрі виборців щодо їхніх виборчих адрес. Контролюватиме виконання цих рішень Служба розпорядника Державного реєстру виборців.
 

Таким чином, станом на 20 серпня 2010 року Центральна виборча комісія спільно зі Службою розпорядника Державного реєстру виборців опрацювала понад 49 тисяч звернень керівників регіональних відділів ведення Реєстру. За результатами цієї роботи, з урахуванням опрацьованих цього дня подань, у Державному реєстрі виборців буде внесено зміни до персональних даних понад 804 тисяч виборців.
 

Крім того, у зв’язку з виявленням випадків кратного включення одного й того ж виборця до Державного реєстру виборців Комісія доручила 608 органам ведення Держреєстру знищити 11 791 зайвий запис.

 

Читайте также по теме