91% підприємців України знають про вимоги протестуючих на Майдані – опитування

 

Майже всі підприємці України знали про проведення акцій протесту на Майдані Незалежності та були знайомі із їх вимогами.

 

Про це сказав директор центру «Соціальний моніторинг» Дмитро Дмитрук на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

 

«Наше опитування виявило високий рівень обізнаності цільової групи з основними вимогами протестуючих. Майже всі опитані – 91% вважають, що знайомі із висунутими вимогами», — сказав соціолог.

 

За його словами, детально розібралися із вимогами протестувальників на Майдані 53% опитаних по всій Україні підприємців. В цілому ж ознайомлені із вимогами – 38%. Вищий за середній рівень поінформованості у Південному регіоні країни, серед опитаних у Донецьку та Сімферополі, серед яких 63%, 70% та 82% відповідно сказали, що детально поінформовані із вимогами підприємців.

 

Опитування проводилося з 27 по 30 листопада в 10 обласних центрах України, де знаходиться найбільша частина малих та середніх підприємців. Було опитано 979 респондентів, ймовірна похибка не перевищує 2,5%

 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...