ГолосUA
14:42 26/12/2010

А.Могильову поляк подякував за рівненських ДАІшників

 

На адресу міністра внутрішніх справ України Анатолія Могильова надійшов лист від Посла Республіки Польща в Україні Даріуша Горчинського. Пан Посол написав, що він у свою чергу отримав повідомлення від громадянина Польщі Віктора Грузіцкі з проханням висловити вдячність особисто міністру внутрішніх справ та його підлеглим — інспекторам ДАІ Рівненської області. Про це повідомила у прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

У листі йдеться, що В.Грузіцкі разом з дружиною та дітьми подорожував Україною на легковому автомобілі. На Рівненщині, приблизно за 40 км від міста Сарни, автомобіль громадянина Польщі зупинили працівники Державтоінспекції. Вони попередили водія про об'їзд і попросили бути обережним, ураховуючи темний час доби. В.Грузіцкі подякував за попередження і поїхав далі.

Однак у дорозі іноземного гостя спіткала неприємна ситуація: він пошкодив колеса свого легковика. Водій зупинився на аварійну стоянку. Через декілька хвилин до автомобіля під'їхав наряд Державтоінспекції. Інспектори зателефонували до найближчої майстерні й попросили працівників автосервісу дочекатися, поки один із працівників ДАІ привезе для ремонту пошкоджені колеса.

Коли згодом виявилося, що розмір шин “польської” машини не стандартний і відремонтувати їх можна лише у спеціалізований майстерні, працівники ДАІ разом із В.Грузіцкі вирушили на пошуки такої СТО. Врешті-решт потрібну майстерню було знайдено.

В.Грузіцкі написав, що він та його родина вдячні інспекторам ДАІ за увагу та своєчасно надану допомогу. Водночас Посол Польщі в Україні подякував А.Могильову за професіоналізм та людяність його підлеглих.

За матеріалами: ІМК

Читайте также по теме