ГолосUA
11:08 09/02/2011

Адміністрація Януковича пересідає на “Шкоду”, бо “Мерседеси” фізично та морально застаріли

size="3">В Адміністрації Президента України Віктора Януковича заявляють, що придбані у грудні 2010 року легкові автомобілі Skoda зменшили навантаження на Держбюджет, оскільки коштують менше за своїх “попередників”.

size="3">Про це повідомили у прес-службі Президента.

size="3">Як зауважили в Адміністрації, вибір для закупівлі саме цієї марки автомобілів продиктований, насамперед, необхідністю максимально зменшити навантаження на бюджет. “Адже це – машини економ-класу, що максимально відповідають критеріям відповідності ціни та якості, вартості технічного обслуговування тощо”, — сказано у повідомленні.

size="3">За умов, коли в державі, що поступово вибирається з кризи, кожна гривня – на особливому рахунку, і має витрачатися лише на найнеобхідніше, цей крок є цілком закономірним. Таким, що загалом дозволить зекономити чималі кошти”, — запевнили у відомстві.

size="3">Стосовно автомобілів більш високого класу, котрі вивільнятимуться у результаті закупівлі та введення в експлуатацію вищезазначеної нової техніки, то вони використовуватимуться для обслуговування делегацій різного рівня. А після того, як вичерпають свій ресурс, будуть списані у встановленому порядку.

size="3">Реалізація цієї техніки на аукціонах чинним законодавством не передбачена.

size="3">Слід зазначити, що рішення про закупівлю нових автомобілів приймалося з урахуванням фізичного та морального старіння значної частини наявної техніки”, — наголосили в Адміністрації.

size="3">Крім того, технічне обслуговування автомобілів з пробігом у 300 тисяч і більше кілометрів є дуже витратним з точки зору економії бюджетних коштів.

size="3">Таким чином, чиновники Адміністрації Президента та Державного управління справами, які користуються службовим транспортом, тепер будуть їздити на автомобілях економ-класу.

size="3">Чиновники мають право користуватися в службових цілях і власним автотранспортом.

Читайте также по теме