ГолосUA
15:38 24/01/2011

Аеропорт “Домодедово” відкрив “гарячу лінію” для родичів пасажирів

Аеропорт “Домодєдово”, де в понеділок стався вибух, відкрив телефони “гарячої лінії”, для родичів і знайомих пасажирів, які могли перебувати в будівлі аеровокзалу.

 

Про це повідомила прес-служба аеропорту.

 

За даними аеропорту, вибух стався о 16:32 за місцевим часом у міжнародному секторі прибуття спільної зони, куди мають вільний доступ як пасажири, так і особи, що їх зустрічають. “Постраждалим надається медична допомога на місці або їх відправляють до лікарень міста”, — говориться в прес-релізі.

 

У той же час повідомляється, що працівників аеропорту відправляють додому. “Тепер нас усіх виганяють додому У терміналі сталося щось серйозне”, — повідомив співробітник аеропорту.

 

У московському департаменті охорони здоров’я через якийсь час після вибуху повідомили, що усі московські лікарні готові до прийому потерпілих. “До місця події з Москви поки відправлено 20 карет швидкої допомоги і два рятувальні загони МНС Ще 10 машин швидкої допомоги знаходяться в резерві”, — повідомило джерело в МНС.

 

За його словами, всі московські лікарні готові до прийому постраждалих. “Для кожного потерпілого зарезервоване місце в московських клініках з огляду на тяжкість його стану”. Постраждалих перш за все будуть розміщувати у московських лікарнях № 7, 12, 13, 64, а також у випадку необхідності в НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського.

 

Перших постраждалих в результаті вибуху в аеропорту “Домодєдово” уже доставляють до клінік Москви і Підмосков’я, повідомило джерело в медичних колах. “Перші потерпілі в результаті вибуху в аеропорту “Домодєдово” вже відправлені каретами “швидкої допомоги” в клініки Москви і Московської області”, — зазначив співрозмовник.

 

За матеріалами: РИА Новости, Интерфакс

 

 

 

/>

 

Читайте также по теме