ГолосUA
12:59 08/12/2008

Ахмєтов почав економити на футболі

Донецький футбольний клуб «Шахтар» урізає бюджет у зв’язку із негативним впливом світової фінансової кризи до $65-79 млн — з попередніх $80 млн.

Про це в ефірі ТРК «Україна» заявив директор ФК «Шахтар» Сергій Палкін.

«Ще вчора деякі затратні моменти ми могли проігнорувати, тепер відстежуємо ефективність кожного долара, котрий вкладаємо. Президент клубу Ринат Ахмєтов вчора буквально сказав мені наступне: «Коли жирок будемо зрізати, головне, щоб ребра не задіти». Інакше кажучи, все, що пов’язано з нашою фінансовою діяльністю, не повинне торкатися футболістів та тренерів основної команди. Турнірні завдання, поставлені перед «Шахтарем», залишаються такими ж амбіційними, як і раніше», — сказав Сергій Палкін.

За його словами, головним чином постраждають проекти, пов’язані з маркетинговою діяльністю. «Ми зменшимо витрати, котрі можна назвати «іміджевими». Аж до реклами матчів «Шахтаря», — наголосив Сергій Палкін.

Він також підкреслив, що керівництво клубу прийняло рішення скоротити витрати на закордонні поїздки. «Нам доведеться відмовитися від традиції возити вболівальників на єврокубкові матчі», — сказав гендиректор «Шахтаря».

При цьому він підкреслив, що обсяг коштів, що виділяються на будівництво «Донбас Арени» не зменшиться і стадіон буде добудовано у запланований термін.

 

Читайте также по теме