Ольга Черненко
12:50 30/01/2011

Акції протесту не можуть проходити без політики — Данилюк

Акції протесту не можуть проходити без політики.

Таку думку висловив один із організаторів акції протесту підприємців Олександр Данилюк в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

“Ми маємо зрозуміти, що жодна нормальна акція не може бути без політики. Оскільки акція, яка передбачає досягнення якихось цілей, — це вже і є частина політики”, — зазначив він.

За словами організатора акції протесту, підприємці сьогодні мають виходити на нові "майдани", тому що влада продовжує “пресувати” їх.

“І після того, як Податковий кодекс із 1 січня вступив у дію, після того, як люди почали за ним працювати, вони зрозуміли, що це нереально. Тому треба поновлювати акції протесту”, — наголосив він.

О. Данилюк додав, що підприємці цього разу сподіваються досягти своєї мети.

“Хто готовий далі терпіти узурпацію влади і нелюдські умови життя? Ніхто. Хто готових терпіти згортання демократичних свобод в країні? Теж ніхто. Тому ми сподіваємось, що цього разу все вийте. Тим більше, наша влада не така сильна, як влада Тунісу чи Єгипту", — зазначив він.

Нагадаємо, з 1 лютого підприємці виходять на нові акції протесту в регіонах. Вимагатимуть скасування Податкового кодексу, відставки Кабміну і проведення парламентських виборів навесні цього року.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...