ГолосUA
10:35 05/08/2009

Алексєєв: переговори про об’єднання лівих сил набирають обертів

Переговори про об’єднання лівих сил України набирають обертів попри спроби правих цьому завадити.

Про це заявив другий секретар ЦК КПУ, народний депутат Ігор Алексєєв, повідомили у прес-службі КПУ.

“Не дивлячись на активні спроби представників правих і націоналістичних сил перешкодити процесу створення Лівого блоку і висуненню єдиного кандидата від лівих сил на майбутніх президентських виборах, а також ряд необдуманих заяв деяких лідерів лівого флангу, переговори про об’єднання лівих України набирають обертів і носять конструктивний характер”, — наголосив він.

Ігор Алексєєв також відзначив, що запропонований Компартією проект Декларації про єдність дій лівих сил отримав принципове схвалення всіх учасників процесу. На сьогоднішній день, за його словами, вже є ряд цікавих і перспективних пропозицій щодо принципів об’єднання, стратегії і тактики дій на майбутніх президентських, парламентських і місцевих виборах.

“Ми вдячні всім, хто відгукнувся на наш заклик до об’єднання і бере активну участь в цій нелегкій, але необхідній справі. Особливо хочу підкреслити, що ідея об’єднання лівих України отримала масову підтримку серед виборців і я знаю, що вже навіть формується спілка громадських організацій на підтримку Петра Симоненко, як єдиного кандидата від лівих сил на президентських виборах 2010 року”, — підкреслив він.

 

Читайте также по теме