ГолосUA
17:59 24/03/2010

Alyosha до п’ятниці надішле пісню на Євробачення

Співачка Alyosha, яка представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення 2010» в Осло, до п’ятниці надішле свою пісню.

Про це розповіли на «Першому каналі».

«Alyosha щодня тренується на каналі, — сказав співрозмовник. — У неї вже є три пісні. Записувала їх сьогодні у студії звукозапису. До п’ятниці з них обере одну. Після цього НТКУ надішле композицію на «Євробачення».

Працівник каналу розповів, що вчора свою пісню Alyosha запропонував співак Філіп Кіркоров. «Alyosha подякувала, але пісню Кіркорова не співатиме. Її Кіркоров написав для Діми Білана. Той співав її у фіналі російського відбору», — зазначив він.

Подейкують, якщо Alyosha не обере пісню до 26 березня, на «Євробачення» замість неї поїде Марія Собко, яка за результатами фіналу відбіркового туру посіла друге місце.

«Alyosha тренується до пізньої ночі. Її ніхто не замінятиме. Пісню обіцяють вибрати вже завтра. Офіційного відбору пісні проводити не будемо. Завтра-післязавтра пісню запустять в ротацію. Її повсюди супроводжує заступник гендиректора НТКУ Валід Арфуш. На нього поклали обов’язки обрати пісню», — розповів співрозмовник.

За матеріалами: «Gazeta.ua»

 

Читайте также по теме