ГолосUA
11:43 20/11/2008

Американський аналог Баби Параски — Джо-водопровідник збирається стати письменником

Самюель Вюрцельбахер, який під час цьогорічної президентської кампанії в США став відомим як Джо-водопровідник, розкритикувавши план майбутної податкової політики кандидата в американські президенти Барака Обами, вирішив приєднатися до когорти літераторів і написати власну книгу. Вона матиме назву "Джо-водопровідник — боротьба за американську мрію" і присвячуватиметься традиційним американським цінностям, — пише Guardian.

За словами Самюеля-Джо, йому вже робили різноманітні пропозиції, скажімо, написати щось на кшталт "101 річ, яку знає Джо-водопровідник", що в інтерв’ю каналу Fox News письменник-початківець охрестив як " написати якесь дурне лайно". /> "Мене не цікавлять прибутки від книги. Я хочу, щоб вона була корисною і доступною суспільству і відображала важливі для нього цінності."-заявив Водопровідник-письменник.

Втім видання визнає, що таке прагнення до близькості з народом з боку Джо-водопровідника не може зрівнятися із поривом Параски Королюк, яка безапеляційно заявила П’ятому каналу " Я- це народ. Народ- це я".

 

Читайте также по теме