ГолосUA
12:03 03/10/2008

Арсеній Яценюк переконаний, що коаліція буде створена сьогодні до опівночі

Голова Верховної ради Арсеній Яценюк переконаний, що угода про створення коаліції буде підписана сьогодні ще до опівночі. «Засідання закрито, переговори тривають і ми сподіваємось, що коаліція таки відбудеться до 12 години», — заявив спікер парламенту, зауваживши, що парламентаризм повинен жити і він сподівається, що не є капітаном «Титаніку».

Водночас, депутат фракції НУ — НС Микола Катеринчук заявив, що кінцевою метою сьогоднішніх переговорів має бути обов’язкове укладання коаліції, і він в жодному разі не вірить у розпуск парламенту. Депутат преконаний, що цього не повинні допускати ні НУ-НС, ні БЮТ. Катеринчук зазначив, що уже є позитивні зсуви і що обидві партії налаштовані на позитивний результат. 

«Без Литвина чи з Литвиним — це покажуть подальші переговори», — сказав він. Також депутат зауважив, що вони очікують рішення В’ячеслава Кириленка, який повинен підписати угоду про створення коаліції. За його словами, якщо він цього не зробить, то це може зробити його заступник Тарас Стецьків.

 

Читайте также по теме