ГолосUA
09:10 02/10/2010

Авіакомпанія «Росія» хоче купити ще дев’ять літаків Ан-148

Державна транспортна компанія «Росія», яка зараз експлуатує п’ять літаків Ан-148 українсько-російського виробництва, розглядає можливість покупки ще дев’яти таких повітряних суден.

Про це власному кореспонденту ГолосUA у Москві повідомили у прес-службі ДТК «Росія» із посиланням на заяву генерального директора компанії Сергія Бєлова.

Попередній контракт передбачав отримання ДТК «Росія» шести літаків Ан-148, п’ять з них вже знаходяться в експлуатації. «Цього року ми отримуємо шостий літак Ан-148 і розглядаємо можливість придбання ще дев’яти таких машин», — сказав Бєлов.

Як повідомляв ГолосUA, раніше ДТК «Росія», яка поки є єдиним експлуатантом літаків Ан-148, заявляла про низьку якість цих літальних апаратів через часті поломки. Втім, за заявою гендиректора компанії, «недоліки в процесі експлуатації усуваються в тісному контакті з виробниками. У цілому авіакомпанія задоволена експлуатацією цих літаків і тому планує реалізувати свій опціон на дев’ять машин». Отримати їх ДТК «Росія» планує протягом трьох років.

Д. Кляхін />  

Читайте также по теме