ГолосUA
12:14 19/12/2008

Автоматизована система державного реєстру виборців коштувала ЦВК 38 млн.грн.

Розробка та закупівля серверного обладнання та програмного забезпечення для автоматизованої системи державного реєстру виборців обійшлася Центральній виборчій комісії у 38 млн.грн.

Як передав кореспондент Голос.UA, про це повідомив керівник служби-розпорядника державного реєстру виборців Артур Вітренко.

За його словами, розробка першого етапу автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи «державного реєстру виборців» коштувала державі 500 тис.грн.

«На сьогодні розробка системи повністю закінчена і потребує тільки устаткування, опису документації, інструкцій та налагодження», — сказав А. Вітренко.

Загалом у навчанні, яке проходить поетапно групами понад 100 осіб щодня, візьмуть участь 755 керівників органів ведення державного реєстру виборців з усіх областей України.

Нагадаємо, що з 18 грудня у ЦВК розпочалося навчання керівників органів ведення реєстру виборців, яке триватиме до 26 грудня. Захід організовано на виконання закону України «Про державний реєстр виборців» відповідно до плану формування інформаційно-телекомунікаційної системи державного реєстру виборців.

 

Читайте также по теме