ГолосUA
05:38 13/10/2010

Автомобільний та залізничний рух на місці масштабної ДТП на Дніпропетровщині відновили лише вчора ввечері

 

Майже цілий день був перекритий рух автомобільного та залізничного транспорту на місці масштабної ДТП, його дозволили лише через дев'ять годин.

 

Про це повідомила прес-служба Міністерства з надзвичайних ситуацій.

 

Нагадаємо, о 9:25 ранку 12 жовтня поблизу с. Максимівка Нікопольського району на нерегульованому залізничному переїзді перегону Марганець — Нікополь водій пасажирського автобусу «ЕТАЛОН», що перевозив 52 пасажира, зіткнувся з локомотивом.

 

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло 43 особи, у тому числі 3 дитини. З них 2 особи померло при транспортуванні до лікарні та 3 особи у лікарні м. Марганець. 10 осіб у важкому стані досі знаходяться у лікарнях: м. Дніпропетровськ – 7 осіб та м. Марганець – 3 особи. Екіпаж локомотиву з 3 осіб не постраждав.

/> За даними МНС, рух залізничного та автомобільного транспорту вдалося відновити лише о 18:35.


На місці події побували Президент України Віктор Янукович, перший віце-прем’єр міністр України Андрій Клюєв, який очолив штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, розслідування причини та надання допомоги постраждалим і їх сім’ям.


Всього за добу на території країни зареєстровано 120 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинуло 59 осіб та 139 – травмовано.

Читайте также по теме