ГолосUA
12:35 26/10/2010

Азаров доручив добудувати сім будинків у Вінниці

 

Прем’єр-міністр Микола Азаров поставив завдання до кінця року завершити будівництво та ввести в експлуатацію сім недобудов у Вінниці, ступінь готовності яких становить 70-80%.

 

Відповідне доручення прем’єр-міністр Микола Азаров сформував на нараді з вирішення проблемних питань соціально-економічного розвитку Вінницької області, повідомила прес-служба уряду.

 

«Нам необхідно знаходити стимули для завершення будівництва тих семи недобудов, які у вас є, ступінь готовності яких складає 70-80%. Я ставлю завдання, щоб до кінця року їх будівництво було завершено, вони були введені в експлуатацію та розпочався процес реалізації житла», — підкреслив прем’єр-міністр.

 

Крім того, голова уряду зазначив, що у цілому по країні зафіксовано відновлення будівництва та економіки, а отже, за його словами, рано чи пізно попит на нерухомість зросте.

 

Він уточнив, що в найближчі декілька років ціни на нерухомість не зростуть до того рівня, який був у 2006-2007 роках: «Я думаю, що в найближчі декілька років ми до таких цін не повернемося».

 

При цьому М. Азаров підкреслив, що і уряд, і влада на місцях повинні розробити ряд стимулів для пожвавлення будівельної галузі. Водночас він уточнив, що уряд вважає будівельну галузь пріоритетною для України.

Читайте также по теме