Азаров доручив Волзі вжити заходів для недопущення дестабілізації ситуації на ринку фінансових послуг

 

 

 

Прем’єр-міністр Микора Азаров доручив голові Держкомфінпослуг Василю Волзі вжити заходів для уникнення дестабілізації на ринку фінансових послуг.

 

Про це повідомив голова Держкомфінпослуг В. Волга на прес-конференції у Києві, відповідаючи на запитання кореспондента ГолосUA.

 

За його словами, таке доручення голова уряду дав у зв'язку із результатами перевірки Держкомфінпослуг, яка виявила значні порушення по ліцензійній діяльності багатьох фінансових установ України. “Вчора я розмовляв з прем’єр-міністром і він був шокований ситуацією. Були надані дуже жорсткі доручення у телефонному режимі: зробити все, щоб не дестабілізувати ситуацію на ринку і навести порядок, наскільки це можливо, безболісним шляхом”, — заявив В. Волга.

 

За словами В. Волги, напередодні про ситуацію доповіли Президенту України Віктору Януковичу. Разом із тим В. Волга зазначив, що дії, до яких буде вдаватися комісія, не призведуть до дестабілізації ринку фінансових послуг. Він також закликав підприємства, що мають неправильно оформлені ліцензійні документи звертатися за допомогою до Держкомфінпослуг задля приведення їх до норм законодавства.

 

Читайте также по теме