ГолосUA
07:44 29/09/2010

Азаров хоче ліквідувати підприємства, які надають послуги від імені органів виконавчої влади

Уряд має намір ліквідувати підприємства, які надають послуги підприємцям від імені органів виконавчої влади.

Про це прем’єр-міністр України Микола Азаров повідомив під час вступного слова, відкриваючи засідання уряду, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, на сьогоднішній день деякі відомства продовжують перекладати частину своїх функцій на підприємства, які від їх імені надають послуги приватним підприємцям. «А ми з вами домовилися про ліквідацію таких підприємств. Тому доручаю Анатолію Толстоухову (міністр Кабінету міністрів — ред.) терміново організувати перевірку всіх міністерств, комітетів, відомств, регіональних адміністрацій, щоб об’єктивно встановити де і що настворювали”, — наголосив він.

Через тиждень, за словами М. Азарова, перелік таких підприємств та послуг, які вони надають, повинен бути переданий до голови уряду.

Окрім цього М. Азаров доручив Контрольно-ревізійному управлінню перевірити, куди саме витрачалися кошти, сплачені підприємцями за надання таких послуг, а Секретаріату Кабміну — підготувати постанову про ліквідацію таких підприємств. “Акцентую вашу увагу на важливості та принциповості цього завдання”, — зазначив М. Азаров.

А. Береза

 

Читайте также по теме