Лана Лисовская
11:04 27/01/2011

Азаров назвав інформацію про погіршення умов в “ОХМАТДИТ” “неправдивими чутками”

У планах уряду — за 1,5 року перетворити “ОХМАТДИТ” на сучасну дитячу лікарню.

Про це заявив Прем'єр-міністр Микола Азаров сьогодні після участі в заупокійній літургії з нагоди Міжнародного Дня пам'яті жертв Голокосту у Хресто-Воздвиженському храмі Києво-Печерської Лаври, передав кореспондент ГолосUA.

“У планах Кабміну тільки розширення і поліпшення існуючої лікарні “ОХМАТДИТ”, і в цьому ви можете переконатись, адже за минулий рік у цій лікарні введено в експлуатацію два нові корпуси, повністю оснащені сучасним обладнанням. Тому ніяких підстав для ліквідації, для скорочення і для погіршення умов в цій лікарні немає. Я обурений неправдивими чутками”, — наголосив голова уряду.

Він повідомив, що зараз Міністерство охорони здоров'я визначається з компанією-постачальником медичного обладнання та майже ухвалило рішення щодо забудовника.

“Поставлені досить жорсткі строки, щоб будівництво сучасної дитячої лікарні відбулось за півтора роки”, — зауважив М. Азаров.

Нагадаємо, що у ЗМІ з'явилась інформація, що лікарів “ОХМАТДИТу” керівництво примушує писати заяви про звільнення за власним бажанням.

Причина репресій – галас, що здійнявся навколо запланованої “реконструкції” головної дитячої лікарні країни, внаслідок якої кількість ліжок в основних відділеннях буде скорочено вдвічі.

Читайте также по теме