ГолосUA
17:03 23/09/2010

Азаров не задоволений тим, як виглядає Одеса

Сьогодні стан Одеси аж ніяк не відповідає величній історії і потенціалу цього унікального міста.

На це звернув увагу Прем’єр-міністр Микола Азаров під час відвідання Одеського Національного Академічного театру опери та балету і спілкування з творчим колективом, повідомив “Урядовий портал”. />  
“Ось ви, творчі люди, скажіть, ви задоволені тим, як виглядає Одеса: обшарпані фасади, погані дороги? Ніби на 50 років повернулися. Ми не будемо миритися з таким станом. Міській владі, меру – пану Гурвіцу має бути просто соромно. Подивіться, як ми взялися за Київ. Якщо є бажання і вміння – уже зараз видно, як змінюється на краще столиця. І буквально за кілька років ми зробимо так, що кожен, хто приїжджає в Київ, побачить – так, це справді сучасна європейська столиця. І Одеса має бути перлиною, одесити здатні це зробити, а Уряд допоможе, щоб місто стало “іграшкою”, — наголосив прем’єр-міністр.

Глава уряду підкреслив, що в першу чергу це питання ініціативи і професійності місцевої влади. “Мені все одно кого одесити оберуть мером. Хто хоче і може працювати, тому ми допоможемо, але будь-кого змусимо працювати на благо громади. Думаю, ви побачили це на прикладі Києва. Але краще працювати спільно і творчо”, — зазначив М. Азаров.
 

Читайте также по теме