Азаров не зміг пригадати, хто в уряді відповідав за розділ Податкового кодексу, присвячений спрощенцям

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Прем’єр-міністр України Микола Азаров не зміг пригадати, хто в уряді відповідав за розділ Податкового кодексу, присвячений спрощенцям. 

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Це відбулося в ефірі програми «Велика політика» на телеканалі «Інтер».

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">«Я не можу зараз сказати, хто готував ці норми, так конкретно не можу сказати», — сказав він, відповідаючи на запитання, хто в уряді особисто відповідав за розділ Податкового кодексу, присвячений спрощеній системі оподаткування.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">За словами М. Азарова, цей розділ є приблизно однією п’ятидесятою частиною загального обсягу документу. До того ж, підкреслив посадовець, кодексом займалася величезна кількість експертів. «У цьому, певно, й був недолік, бо дуже багато людей приклало руку до Податкового кодексу. Досить згадати, що коли ми його винесли у другий раз на всенародне обговорення за вимогою Президента, чотири з половиною тисячі поправок надійшло лише на цій стадії. А коли Податковий кодекс потрапив до парламенту, надійшло близько п’яти тисяч поправок. Давайте об’єктивно підійдемо – як можна було всі ці поправки розглянути?», — наголосив він.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Водночас голова уряду додав, що у парламенті величезна кількість поправок, на його думку, була внесена лише для того, аби зірвати прийняття кодексу.

 

Читайте также по теме