О. Радченко
09:49 22/11/2010

Азаров нормально ставиться до протестів підприємців

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">В Україні кожен має право на протест, на висловлення незгоди з діями уряду.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Таку думку висловив Прем'єр-міністр Микола Азаров сьогодні після відкриття українсько-бельгійського бізнес-форуму, передав кореспондент ГолосUA.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Ми до цього абсолютно нормально ставимось. Засоби масової інформації надають право донести свою незгоду до всього суспільства, у тому числі і до уряду. Ми знаємо, що претензії і зауваження ряду представників бізнесу, які працюють на так званому “спрощеному” оподаткуванні, мають під собою підстави. Ми готові до конструктивного діалогу”, — зазначив він.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">На думку прем'єра, найближчим часом мають вирішитися всі ці питання. “Ми послідовно будемо розбиратись, вести діалог, знаходити рішення. Це нормальний шлях для прогресу. Разом з тим, ми нікому не дозволимо порушити досягнуту важкою ціною стабільність в країні, підірвати її, пробувати спровокувати людей — нічого з цього не вийде”, — наголосив він.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Нагадаємо, що сьогодні на Майдані Незалежності проходить багатотисячний страйк українських підприємців проти нового Податкового кодексу, вони вимагають від Президента Віктора Януковича заветувати його.

 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...