ГолосUA
16:48 21/09/2010

Азаров підписав меморандум з про партнерство та співробітництво із «Союзом молоді регіонів України»

Партія регіонів підписала меморандум про партнерство та співробітництво зі Всеукраїнською молодіжною громадською організацією "Союз молоді регіонів України".

Документ був підписаний лідером Партії регіонів та прем’єр-міністром України Миколою Азаровим та головою молодіжної організації, народним депутатом України Андрієм Пінчуком, передав кореспондент ГолосUA.

Згідно з документом, «СМРУ» «від імені Партії регіонів бере на себе зобов’язання реалізувати державну молодіжну політику та формувати кадровий резерв Партії регіонів на всеукраїнському, регіональному та місцевому рівнях, а Партія регіонів сприяє та забезпечує кар’єрне зростання активістів Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Союз молоді регіонів України» в органах державної влади та органах місцевого самоврядування

Також, меморандумом передбачено надання «Союзу молоді регіонів України» квоти при формуванні списків кандидатів до представницьких органів влади всіх рівнів з пропорційним розподілом за списком не менше 10%.

"Через 10-20 років ви зміните нас. Ви будете політиками, керівниками областей та підприємств", — заявив М. Азаров, звертаючись до делегатів з’їзду.

В свою чергу голова «СМРУ» та народний депутат України Андрій Пінчук пообіцяв лідеру ПР довести «що на них можна розраховувати і вони не підведуть».

"Партія регіонів нам довіряє, і саме тому підтримала нашу ініціативу по включенню 10% наших активістів у виборчі списки. І це — не просто довіра. Таким чином Партія регіонів знову довела, що розглядає нашу організацію не як таку, де підносять снаряди, махають прапорами і тому подібне, а як свій кадровий резерв, як стратегічний ресурс. І цим вона абсолютно відрізняється від усіх інших політичних партій", — заявив А. Пінчук.

А. Береза />  

Читайте также по теме