ГолосUA
10:51 03/04/2010

Азаров привітав геологів з професійним святом

Прем’єр-міністр України Микола Азаров привітав геологів з професійним святом, повідомила прес-служба Кабміну.

"Шановні геологи, геодезисти та картографи! Від імені Уряду і від себе особисто сердечно вітаю працівників геології, геодезії та картографії з професійним святом ― Днем геолога!", — сказано в привітанні

"Хотів би наголосити, що вихід України з економічної кризи, оздоровлення національної економіки та підвищення добробуту українського народу не в останню чергу пов’язані з раціональним використанням природних ресурсів. У минулому столітті вітчизняні геологи, геодезисти та картографи створили потужну мінерально-сировинну базу та задовольнили потреби України у топографо-геодезичній і картографічній продукції різного призначення, що на сьогодні є надійною запорукою безпеки держави та примноження національного багатства" , — відзначив прем’єр.

Азаров відзначив, що невтомна праця геологів сьогодні сприяє реалізації державної політики у сфері надрокористування, яка спрямована на те, щоб примножувалися багатства Батьківщини.

"Уряд постійно підтримує діяльність Державної геологічної служби і Державної служби геодезії, картографії та кадастру, які забезпечують реалізацію державної політики у цих галузях. Бажаю всім геологам, геодезистам та картографам — виробничникам та науковцям, іншим спеціалістам своєї справи творчих здобутків, міцного здоров’я та благополуччя! Добра і щастя вам та вашим родинам!" ,- сказав глава уряду.

 

Читайте также по теме