ГолосUA
17:56 25/03/2010

Азаров призначив раніше судимого заступником міністра оборони

Олександр Черпіцький призначений заступником міністра оборони. Відповідне розпорядження Кабінет міністрів ухвалив у середу. Джерела "Української правди" розповідають, що представити О. Черпіцького до Міноборони приїздив особисто віце-прем’єр Володимир Сівкович.

За його словами, О. Черпіцький поєднуватиме роботу заступником міністра з посадою директора Департаменту реалізації надлишкового майна і земель Міноборони.

Джерела розповідають, що на представлені Черпіцького було зачитано його біографію, з якої випливає, що він закінчив Малинський лісотехнічний технікум та вже в дорослі роки – "Європейський Університет" у Києві.

Олександр Черпіцький має брата Олега Черпіцького, який є депутатом від БЮТ, що на індивідуальних засадах увійшов до коаліції М. Азарова.

Газета "Дзеркало тижня" публікувала документи, з яких випливає, що новий заступник міністра оборони був раніше судимий та навіть перебував у розшуку.

За інформацію ЗМІ, О. Черпіцький має прізвисько "Чепчик".

Як відомо, після другого туру виборів О. Черпіцький був призначений Юлією Тимошенко першим заступником міністра транспорту.

Вважалося, що це має допомогти Ю. Тимошенко скасувати у Вищому адміністративному суді перемогу Віктора Януковича, оскільки дружина Олега Черпіцького працює суддею в цьому суді.

Але після того, як суддя О. Черпіцька взагалі не прийшла на судовий розгляд і нічим не допомогла, Ю. Тимошенко скасувала розпорядження про призначення Олександра Черпіцького до Мінтрансу. Після цього його брат підписав коаліцію з Партією регіонів, КПУ і блоком В. Литвина.

За матеріалами “Українська правда”.

 

Читайте также по теме