Лана Лисовская
06:22 19/11/2010

Азаров сьогодні візьме участь у засіданні Ради глав урядів країн-членів СНД у Санкт-Петербурзі

 

face="Times New Roman, serif">
size="2">Прем'єр-міністр України Микола Азаров сьогодні у Санкт-Петербурзі візьме участь у засіданні Ради глав урядів країн-членів
face="Times New Roman, serif">
size="2">Співдружності незалежних держав (СНД).

 

face="Times New Roman, serif">
size="2">На засіданні планується обговорити хід підготовки проектів договору про зону вільної торгівлі і Міждержавної цільової програми інноваційної співпраці країн СНД. Також в програмі засідання — обговорення угод про співпрацю у галузі правової охорони інтелектуальної власності, про створення сумісних національних телемедичних систем, плану заходів у сфері гуманітарної співпраці.

 

face="Times New Roman, serif">
size="2">Глави урядів дердав СНД планують заслухати прогноз виробництва споживання енергоресурсів на період до 2020 року, концепцію підвищення продовольчої безпеки, основні напрямки створення і функціонування ринку м'ясо-молочної продукції, інформацію про основні цільові макроекономічні показники розвитку країн СНД.

 

 

face="Times New Roman, serif">
size="2">Також зокрема планується заслухати інформацію про хід виконання плану реалізації першого етапу Стратегії економічного розвитку СНД.

 

face="Times New Roman, serif">
size="2">На засідання в Санкт-Петрбурзі глави урядів країн СНД плануть розглянути питання використання асигнувань на створення і розвиток об'єднаної системи спільної протиповітряної оборони. М. Азаров також візьме участь у засіданні Міждержавної Ради ЕврАзЕС.

 

Читайте также по теме