ГолосUA
09:25 24/04/2010

Азаров з Черновецьким взяли участь у суботнику

У рамках всеукраїнського суботника прем’єр-міністр Микола Азаров разом з мером Києва Леонідом Черновецьким віце-прем’єрами Віктором Тихоновим і Віктором Слаутою взяли участь в благоустрою територій Музею Великої Вітчизняної війни в Києві.

Зокрема, Азаров посадив чотири ялини на схилі біля музею Великої Вітчизняної війни. /> "Наведення порядку це не лише справа уряду — це справа всіх нас разом і кожного на своєму місці", — сказав прем’єр журналістам.

Після висадки дерев прем’єр разом з мером на одному автобусі вирушили в поїздку по Києву, щоб ознайомитися з ходом всеукраїнського суботника.
"Подивимося. Де сміття — відразу Леоніду Михайловичу (Черновецькому) скажемо: вилазь з автобуса, бери лопату в руки і разом з тими, з ким має бути, прибирай сміття. Ну, не має столиця нашої країни вся бути у смітті", — заявив Азаров .

Азаров також має намір сьогодні проінспектувати будівництво деяких об’єктів, зокрема НСК Олімпійський, Подільсько-Воскресенського мостового переходу, транспортної розв’язки на Московській площі.

"Хочу оцінити, що робить київське керівництво і що треба зробити уряду, щоб спільними зусиллями довести ці об’єкти до завершення. За планом нашим вони мали вже все працювати … Я хочу зрозуміти, чому вони не працюють до сьогоднішнього дня, і що потрібно зробити, щоб ми їх в доступні для огляду терміни завершили ", — сказав Азаров.

Прем’єр вважає, що напевно будівництву цих об’єктів не приділяється належна увага і виділяється не повне фінансування. Він наголосив, що уряд готовий надавати фінансову підтримку добудови цих об’єктів і має намір жорстко контролювати використання коштів.

Раніше київська влада планували вивести на сьогоднішній суботник 87 тисяч осіб.

За матеріалами УНІАН, Інтерфакс-Україна, Кореспондент
 

Читайте также по теме