ГолосUA
06:55 27/09/2010

Балога хоче розповісти Януковичу про адмінресурс

Лідер партії "Єдиний центр" Віктор Балога впевнений, що Президент України Віктор Янукович не обізнаний про випадки застосування адміністративного ресурсу під час підготовки до місцевих виборів.

Про це сказано в повідомленні прес-служби партії.

Балога нагадав, що Янукович неодноразово запевняв, що перші вибори за час його перебування на посту Президента пройдуть відповідно до міжнародних стандартів, тоді як представники влади на місцях задіяли адмінресурс при підготовці до виборів.

"Створюється враження, що команда відділилася від Президента та пішла в автономне плавання, особисто мені важко повірити, що вказівки "бетонувати" країну і йти напролом виходять із четвертого поверху будинку на Банковій (Адміністрації Президента)", — вважає лідер "Єдиного центру".

На його думку, таким чином нинішня українська влада повторює помилки своїх попередників. /> "Нова влада, як на ксероксі, множить помилки попередньої команди", — сказав він.

Водночас Балога підкреслив, що представники влади в регіонах перед виборами опираються виключно на адмінресурс і бюджетні кошти.
"Влада обіцяє геть усе, відкриває термінали аеропортів і асфальтує дороги, щоправда, переважно до своїх будинків, а видає це за свої досягнення", — сказав він.

Також лідер "Єдиного центру" висловив співчуття, що під час виборчої кампанії політики не враховують інтереси людей і суспільства.

 

Читайте также по теме