ГолосUA
11:07 19/05/2009

Балога пішов заради політичної кар’єри — політолог

Віктор Балога написав заяву про відставку з посту голови Секретаріату Президента, щоб розпочати власну політичну кар’єру.

Про це, як передав кореспондент ГолосUA, повідомив директор PR-групи Politech Тарас Березовець.

“Це його (Віктора Балоги — ГолосUA) власне рішення, і воно аж ніяк не пов’язане з рішенням Ющенка балотуватись, а з тим, що Віктор Іванович вирішив, що після низки перемог “Єдиного центру” на місцевих виборах, саме для нього настав час розпочати власне політичне плавання, і з Віктором Ющенко це не пов’язане”, — прокоментував політтехнолог.

За його словами, на пост голови СП наразі розглядаються три кандидатури: голова Ради НУНС Віра Ульянченко, керівник офісу Президента Руслан Демченко та керуючий справами СП Ігор Тарасюк.

Тарас Березовец також прогнозує, що новий голови СП проведе потужну кадрову ротацію та максимально зменшить кількість заступників голови, від поточних 11 до 3-4 осіб.

“Кожний з них, хто б ні прийшов, буде “перетрушувати склад”, тим більше, що там є низка самостійних заступників Балоги, яких приводив саме він, згадуючи і Гончарука і Безсмертного, з якими новому керівнику буде працювати не зовсім комфортно”, — зазначив політтехнолог.

І. Стефанюк

 

Читайте также по теме