ГолосUA
12:03 23/04/2009

Банк «Надра» має намір розрахуватися з пенсіонерами

Банк "Надра" має намір почати виплати вкладникам-пенсіонерам з депозитами від 5 до 10 тисяч гривень до 20% від суми вкладу з 20 травня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби на сайті банку.

"З 20 травня поточного року банк "Надра" впроваджує спеціальну пропозицію для ще однієї групи вкладників-пенсіонерів, сума депозитів яких становить від 5 до 10 тис. гривень (або їх еквівалент в іноземній валюті)", — йдеться в повідомленні.

Подібну пропозицію щодо повернення депозитів банк вже запровадив раніше для осіб пенсійного віку, сума внеску яких не перевищує 5 тисяч гривень (або еквівалент в іноземній валюті). "Новою пропозицією "Надра Банку" можуть скористатися власники депозитів, термін яких закінчився в період з лютого до травня 2009 року", — підкреслюється в повідомленні.

Прес-служба банку також відзначає, що частина депозиту розміром 20%, термін якого закінчився в лютому, буде виплачуватися з 20 травня за умови пролонгації залишку коштів на депозиті як мінімум на півроку.

Виплати за депозитами, термін яких минув у березні 2009 року, будуть здійснюватися з 19 червня. З 20 липня частину депозиту отримають клієнти, термін договорів яких закінчився в квітні поточного року, а з 20 серпня планується виплата за "травневими" депозитними договорами вкладників-пенсіонерів. /> Клієнту також пропонується отримати 20% залишку пролонгованого депозиту через чотири місяці за умови забезпечення в цей період щомісячних надходжень (від 500 гривень) на поточний рахунок, відкритий у "Надра Банку".

 

Читайте также по теме