ГолосUA
14:30 10/10/2009

Банк «Надра» передать до СБУ та Генпрокуратури списки недобросовісних позичальників

На виконання Указу Президента України № 813/2009 “Про заходи щодо забезпечення відновлення стабільності в банківській системі” з 9 жовтня у банку "НАДРА" створені Робочі групи у складі фахівців банку і представників Національного банку України з завданням досягти компромісу щодо погашення простроченої заборгованості недобросовісними позичальниками.

Про це повідомили у прес-службі банку "Надра".

Протягом п’яти днів банк планує провести переговори з недобросовісними позичальниками — фізичними особами, загальна заборгованість яких складає 1,5 млрд гривень, представниками малого та середнього бізнесу, сума заборгованості яких становить 658 млн гривень, і клієнтами корпоративного бізнесу, заборгованість яких складає 6,4 млрд гривень. Графіки зустрічей у Центральному офісі та регіональних управліннях банку на період з 9.10.2009 р. по 14.10.2009 року опубліковані на офіційному сайті www.nadrabank.ua.

Станом на 9 жовтня в цілому по банку було проведено з позичальниками більше 400 зустрічей. 10% від загальної кількості запланованих зустрічей з недобросовісними позичальниками не відбулися, оскільки клієнти відмовилися брати участь у переговорах з Робочою групою. У зв’язку з цим, банк сьогодні сформує списки з цими позичальниками для передачі їх в понеділок до СБУ і Генеральної прокуратури для подальшого реагування.

Сьогодні, 10 жовтня, Робочі групи планують провести 838 зустрічей з позичальниками.

 

Читайте также по теме