ГолосUA
08:17 25/10/2010

“Батьківщина” передасть ОБСЄ докази фальсифікації виборчого процесу

 

Партія “Батьківщина” має намір звернутися до ОБСЄ та інших міжнародних організацій з тим, щоб передати свідчення та факти фальсифікації виборчого процесу.

 

Про це повідомила голова партії “Батьківщина”, екс-голова уряду Юлія Тимошенко на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

 

За її словами представники партії “Батьківщина” планують передати ОБСЄ та іншим міжнародним організаціям факти, що свідчать про друк фальшивих бюлетенів до місцевих виборів, а також докази чинення тиску на представників опозиції з боку силових структур.

 

“Ми передамо ОБСЄ, всім організаціям міжнародним, громадським організаціям України, які спостерігають за перебігом виборів ці матеріали. Дамо виклад всіх подій, пояснення і витримки із законодавства для того, аби вони мали можливість переконатися, що вибори в Україні масштабно фальшуються і що вони нічного спільного не будуть мати із волевиявленням народу”, — заявила Ю. Тимошенко.

 

М. Мамаєва

 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:30 23/12/2023

Партия Юлии Тимошенко «Батькивщина» заблокировала подписание законопроекта о легализации медицинского каннабиса в Украине. Соответствующий...