“Батьківщина” вимагатиме покарання винних у недопущенні її в окремих регіонах до виборів

 

size="4">ВО “Батьківщина” вимагатиме покарання для тих, хто був винен у реєстрації фальшивих списків від політичної сили, а також невиконанні рішень суду про виключення зі списків виборів окремими виборчими комісіями.

 

size="4">Про це заявив перший заступник голови партії “Батьківщина” Олександр Турчинов на прес-конференції в штабі партії, передав кореспондент ГолосUA.

 

size="4">Він зазначив, що партії не вдалося вилучити зі списків усіх “клонів” “Батьківщини”. “Ми отримали можливість в останні години перед голосуванням зняти фіктивні списки до Київської обласної ради і Львівської обласної ради”, — нагадав він. Водночас, за повідомленням О. Турчинова, до міської ради Львова, Тернополя, до Київських районних та міських рад залишились фіктивні списки. “І аналогічна ситуація в Кіровограді, коли рішенням комісії виборчих перегонів “Батьківщина” була знята без будь-яких коментарів та рішення суду”, — зауважив політик.

 

size="4">Ми будемо вимагати покарати злочинців. В той же час це достатньо складний процес, тому що, на жаль, злочини у виборчому процесі в першу чергу покривали “силовики” та Міністерство юстиції”, — заявив О. Турчинов.

 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:30 23/12/2023

Партия Юлии Тимошенко «Батькивщина» заблокировала подписание законопроекта о легализации медицинского каннабиса в Украине. Соответствующий...